2017. március 18. szombat

CROSS FIT

aktív időtöltéshez

Az Alpha mindig is büszke volt arra, hogy az Amerikai Haderők ruházati beszállítója.

Legtöbben a pilóta dzsekikről ismernek minket, de a kollekció nem áll itt meg, hanem  az utcai viseleten túlmenően például az aktív időtöltéshez is felvehetjük a megfelelő Alpha cuccunkat. A cross fit az utóbbi években lett népszerű. Jellemzője, hogy többféle mozgásformát ötvöz, eddig szokatlan gyakorlatokkal edzi a testet, melyek a való élettel szorosabb egyezést mutatnak. A kötél, a gumikerék mozgatás, pöröly csak egy-egy példa, hogy milyen eszközök keresztezéséből jött létre ez az embert próbáló sport, mely sok tekintetben hasonlít a katonák multifunkciós testi edzéséhez.

Az alábbi modelleket edzéshez javasoljuk, de bátran fel lehet őket venni bármilyen szabadidős tevékenységhez.

X-Fit short
Rövid melegítőnadrág. Derekán összehúzó zsinórral. Zsebbel.
80% pamut, 20% poliészter
Ajánljuk feketében és szürkében
Ára: 16.900.Ft

X-FIT sapi: 10.900.Ft

Alpha 3382 copye

X-FIT sweat
Melegítő felső.
80% pamut, 20% poliészter
Fehérben vagy fehér terepmintásban javasoljuk.
Ára: 16.900.Ft

Alpha 3265 copye

X-Fit Cargo
Hosszú melegítő nadrág
80% pamut, 20% poliészter
feketében vagy erdei terepmintásban javasoljuk.
Ára: 18.900.Ft

x fit cargo

 

TRIKÓ
Az edzés elengedhetetlen ruhadarabja a trikó. Mellén Alpha logóval.
Anyaga 100% pamut
Ajánljuk az oliva, szürke, piros, fekete és fehér színeket.
Ára: 7.990.Ft

Alpha 3276 copye

Alpha 3318 copye

És mivel az edzőteremig is el kell jutni, utcai viseltre pedig ajánljuk a legnépszerűbb Alpha nadrágot,
a TOUGH típust, melynek nyári megfelelője TERMINAL short .
Felülre jöhet a 100% pamut BASIC-T alap póló.
TOUGH nadrág: 27.900.Ft
TERMINAL short: 24.900.Ft
BASIC-T: 6.990.Ft
Táska: Alpha pilóta sisak táska, ami tökéletes a edzéscucc szállítására.

Alpha 3201 copye

Fotókat a BSK termében készítettük, köszönet érte.

Magosi Zsombor weboldalához klikk ide.

Boltok cart

Magosi Zsombor (36)
sportoló, személyi edző, egészség nagykövet

A sport és a mindennapi mozgás mindig is jelen volt az életemben, mert hiszek a latin mondásban miszerint: „Ép testben ép lélek”.
Mielőtt testépítéssel és fitnesszel kezdtem el foglalkozni, küzdősportban versenyeztem. Válogatott karatésként több bajnoki címet sikerült begyűjtenem, de legnagyobb sikereim Sydneyben a világkupa megnyerése, majd pár év múlva az Európa bajnoki cím meghódítása.
Évekig testnevelő tanárként és edzőként dolgoztam, majd hivatásos rendőrtisztként a Készenléti Rendőrségen oktattam önvédelmet és intézkedéstaktikát. Jelenleg is egy fegyveres szervezetnél dolgozom kiképzésvezetőként.
A testépítésben pár éve népszerű men’s physique kategóriában is sikeresnek mondhatom magam, melyben a több hazai bajnoki cím után 2014-ben Madridban a sportág legrangosabb versenyén az Arnold Classicon is dobogóra állhattam.
Negyedik éve vagyok szponzorált sportolója az egyik legnagyobb táplálék és étrend kiegészítőket gyártó cégnek. A BiotechUsa egyik arcaként, a versenyzést háttérbe szorítva továbbra is részt veszek a márka népszerűsítésében, reklámfilmek, fotózások, motivációs videók készítésével valamint kiállításokon való megjelenéssel.
Az idei évtől kezdve büszkén viselem az Alpha Industries ruházati termékeit, az edzéseimen és a mindennapjaimban egyaránt. Kölcsönös együttműködésünk alapja az a szellemiség amit a márka képvisel, valamint a sportok és egészséges életmód iránti elhivatottság. A kabátokon és nadrágokon kívül megismertem a cross-fit kollekciót is, ami kiválóan illeszkedik az edzéseimhez. Nagyon kényelmes viselet és remek minőség, ugyanakkor a feliratok, színek és minták egy vagány megjelenést biztosítanak az edzőteremben.
Számomra a sport és egészségtudatos táplálkozás életforma, amit igyekszem a vendégeimnek és a környezetemben élőknek átadni és megtanítani. A testedzés több fajtája is közel áll hozzám, de legjobbnak a saját testsúlyos illetve eszközös erőfejlesztő gyakorlatok valamint kardió edzések kombinálását tartom, hiszen a célom, az esztétikus izomzat mellett a funkcionális erőnlét elérése, megtartása.

 

Vissza