2016. október 22. szombat

M65

Gyakorló Kabát

Az M65 gyakorló kabátot 1965-ben rendszeresítette az Amerikai Haderő.
Alap színe az olíva zöld volt, vízlepergető igen erős külsővel, sok zsebbel, gallérba rejtett kapucnival és kigombolható béléssel.
A kabát legismertebb gyártója az Alpha Industries volt.
Az ikonikus ruhadarab sokszor megjelenik filmekben erős karakteres szereplőkön, mint például Rambo (Stallone), Terminátor (Swarzenegger), Robotzsaru, Éjszakai Hajsza (Liam Neeson).

imagesJason StathamStallone M65m65 serpico

Az Alpha változatlanul gyártja az M65 modellt, többféle színben. Ez a típus követi az eredeti, bő szabást. A bélés külön vásárolható. Olíva, fekete és terepminát színben készül.
A kabát ára bélés nélkül 59.900.Ft. A bélés ára: 29.900.Ft

M65 olive M65 olive wliner M65 black M65 woodcamo

Az M65 Heritage változatot azoknak ajánljuk, akik karcsú alkatúak és egyszerre szeretnének valami igazán eredeti és slim fit vonalú darabot maguknak. Ez ugyanazt az anyagot használja, a kigombolható bélés tartozéka a kabátnak és szűk szabású. Kék és fekete színben rendelhető, a bélése narancs. A bélelt kabát ára: 79.900.Ft

M65 heritage navy M65 heritage black wliner

És akinek tetszik a fazon, de elegánsabb anyagot keres, bátran válassza az M65 gyapjú változatát, melynek FORRESTER a neve. Ez szűk szabású, bélelt, és gyapjú kevert anyagú, mélykék színű. A kabát ára: 79.900.Ft

Forresterwool navy Besenyei Peter

cart Boltok listája.

Vissza